Blog

Stephan Schneider

30% korting bij aankoop van 2 stuks

28 - June -2018

Op zaterdag 30 juni gaan de solden officieel van start. Maar zolang hoeft u niet te wachten om al van een mooie korting te genieten op de zomercollecties, want Suite biedt nu al - 20% op 1 stuk en -30% bij aankoop van twee stuks. Verzeker uzelf nog voor de solden van een ruime keuze aan zachte prijzen.

Ter gelegenheid van de solden en de tweede Braderie Publique van 28 juni tot en met 1 juli is de winkel ook op zondag 1 juli geopend van 11u tot 18u30.

 

Paul Smith

20% op de zomercollectie 2018

16 - June -2018

Bij Suite geniet u nu al van 20% korting op de zomercollectie van 2018. Profiteer er nog enkele weken van om de solden voor te zijn en toch nog ruime keuze te hebben.

Logo braderie publique

Welkom op onze nieuwe site!

30 - May -2018

Suite heeft een nieuwe website en we zijn er trots op! Stijlvol in zijn eenvoud, vriendelijk in gebruik, rijkelijk gevuld met collectiefoto's en informatie over hun designers. Daar draait het ten slotte om.

En nog meer goeds in aantocht. Van donderdag 31 mei tot en met zondag 3 juni neemt Suite deel aan de Braderie Publique. Gezelligheid troef en topstuks aan kleine prijsjes. Bovendien geniet u van 20% korting op geselecteerde stuks uit de zomercollectie. Een niet te missen kans. Hier kan je een overzicht vinden van de straten die meedoen.

Suite is van dinsdag tot zaterdag geopend van 11u tot 18u30 en zondag 3 juni van 13u30 tot 18u30.

Tot binnenkort!

foto UCWHY

Bye bye winter... welkom lente-zomer.

12 - April -2018

Kom genieten van het nieuwe seizoen met zorgvuldig uitgekozen collectiestukken. Kwaliteit en slow-fashion op zijn best, Suite proof.
Als primeur dit seizoen stellen wij de nieuwe UCWHY collectie van Wim Bruynooghe voor, een echte aanwinst tussen de ander geselecteerde collecties als:

  • Paul Smith
  • Stephan Schneider
  • Jean-Paul Knott
  • Maison Margiela 6
  • Hope
  • Akaso
  • Likami

Bij Suite krijgt u, weg van de drukte, alle rust, tijd en advies om uw garderobe aan te vullen met exclusieve persoonlijke stuks.

Tijdsgebrek om tijdens de winkeluren te komen shoppen? Geen nood, de winkel zal op donderdag 5 april extra lang open zijn tijdens onze avondshopping.

Mits te verwittigen kan u om het even welke donderdag avond een personal shopping avond vastleggen. Nodig gerust enkele vriendinnen uit en wij zorgen voor de rest. Stuur een mailtje naar suite@pandora.be.

Als u met de wagen vlot tot bij Suite wil geraken, kan u zich best parkeren in de ondergrondse parking onder de Vrijdagmarkt

New collection

Solden Januari 2018

4 - April -2018

2018 komt dichterbij en we tellen af naar het nieuwe jaar en de wintersolden. Die starten op woensdag 3 januari. Dé gelegenheid om u zelf te verwennen en nog een paar prachtige winterstuks in huis te halen aan zachte prijzen. Bij Suite geniet u van minimum 30% korting.

 

Ter gelegenheid van de solden is de winkel open op zondag 7 januari van 11 tot 18u.

Wie met de wagen vlot tot bij Suite wil geraken, kan zich best parkeren in de ondergrondse parking onder de Vrijdagmarkt. 

Suite wenst u een schitterend eindejaar!