Blog

truitjes paul smith

Heerlijke winterstuks aan zachte prijzen bij Suite

2 - January -2020

 

Op vrijdag 3 januari starten de wintersolden. Verwen u zelf en haal nog een paar prachtige winterstuks in huis aan zachte prijzen. Bij Suite geniet u van 30% korting op de meeste collecties.

Ter gelegenheid van de solden is de winkel ook open op zondag 5 en maandag 6 januari van 11 tot 18u. 


Suite wenst u een schitterend en liefdevol 2020!

sokken paul smith

Klaar voor de kerstshopping? Suite inspireert!

12 - December -2019

Gastronomische lekkernijen, verrassende geschenkjes, gezellig feesten met familie, vrienden en natuurlijk kerstshoppen! Kijkt u ook al uit naar een de eindejaarsfeesten?

Niet alleen wie wil schitteren tijdens de feestdagen, maar ook  wie op zoek is naar een origineel geschenkje, vindt bij Suite volop inspiratie. Kleurige accessoires van Paul Smith, een designjuweeltje van CATH.S ... Het mag net een tikkeltje meer zijn. In deze feestelijke periode wil Suite de vaste klanten bovendien extra verwennnen.

En voor de kerstshopping hebt u nog extra veel tijd op de koopzondagen. Suite zal op zondag 15, 22 en 29 december open zijn van 11 tot 18u. 

Wie met de wagen vlot tot bij Suite wil geraken, kan zich best parkeren in de ondergrondse parking onder de Vrijdagmarkt, op 5 minuutjes stappen van de Hoogpoort.

Caths coverfoto

CATH.S event bij Suite

12 - November -2019

Op 15 en 16 november nodigt Suite u van harte uit om samen een glas te drinken en de Collectie FW20 te ontdekken, de nieuwe juwelendesigns van CATH.S. 

 

Detail rok PS by Paul Smith

Ontdek de nieuwe herfst/winter collectie bij Suite!

28 - August -2019

Suite maakt zich op voor een nieuw en boeiend modeseizoen. De winkel is ondertussen gevuld met prachtige designerstukken. Zoals u dat gewoon bent is de collectie met zorg samengesteld met oog voor sobere elegantie, unieke snits en kwaliteitsvolle stoffen. 

Suite nodigt u van harte uit om de nieuwe herfst/wintercollecties te ontdekken. Dat kan ook op zondag 1 september. De winkel is dan open van 11u30 tot 18u.

Foto Tim Van Steenbergen

Meet&Greet met Tim Van Steenbergen tijdens het Go Local Festival

1 - May -2019

Het Gentse Go Local Festival heeft zijn succes de voorbije jaren bewezen. En ook dit jaar trekken de organisatoren en deelnemende handelszaken alle registers open. Het spreekt voor zich dat Suite ook van de partij is, en wel op de bijzonder uitgestippelde route 'Ik koop Belgisch'.

Belgisch design is immers niet weg te denken uit Suite. Op zondag 5 mei om 11 uur staat er een Meet&Greet met  Tim Van Steenbergen op het programma, Benieuwd waar dit talent zijn inspiratie haalt? Welke visie er achter zijn collectie zit? Mis deze leuke ontmoeting niet. We zetten alvast de drankjes klaar. 

Suite biedt 10% korting op de zomercollecties ter gelegenheid van het Go Local Festival. En wilt u bovendien nog kans maken op mooie prijzen, dan is er de TomboLocal. Bij iedere aankoop in een deelnemende zaak, vergroot u uw kansen. 

Suite verwelkomt u op zaterdag 4 en zondag 5 mei van 11u tot 18u30. 
Tot dan!

Jean Paul Knott

Ontdek de nieuwe zomercollectie bij Suite

21 - February -2019

Met de lente stilaan in zicht, worden onze rekken stilaan gevuld met de nieuwe collectie. De selectie werd zoals steeds zorgvuldig op snit en kwaliteit gemaakt. 

Kom gerust eens binnen. We helpen u graag verder met styling advies. 

 

etalage - stephan schneider

Kerstshoppen bij Suite, ook op zondag

9 - December -2018

 

Kerst en Nieuwjaar, het blijft een bijzonder periode. We kijken uit naar knusse kerstfeestjes en klinken binnenkort op 2019, samen met de mensen die we graag zien. Bent u nog op zoek naar een geschikte outfit of een origineel geschenkje, bij Suite vindt u zeker inspiratie.
 
Ook op zondag 16, 23 en 30 december is Suite telkens open van 11 tot 18u. Zo hebt u nog extra veel tijd voor de kerstshopping.

Wie met de wagen vlot tot bij Suite wil geraken, kan zich best parkeren in de ondergrondse parkeergarage van de Vrijdagmarkt, op 5 minuutjes wandelen van de winkel.
 

log weekend van de klant

Extra verwenmomenten bij Suite

30 - September -2018

Shoppen op zondag of tijdens de avonduren? Deze week kan het allemaal!

Suite organiseert op donderdag 4 oktober tot 21 uur een gezellige shoppingavond. Een ideaal moment om de nieuwe wintercollecties te ontdekken en de paskamer in te duiken. Met wat bubbels erbij, kan uw shoppingavond niet meer stuk.

En er staan nog meer verwenmomenten op de agenda. Op 6 en 7 oktober is het Weekend van de Klant. Gent is gaststad en trekt de registers open met tal van kleine evenementen en optredens verspreid in de stad. Suite doet mee en is ook op zondag open van 11u tot 18u30.  

Welkom!
 

Jean Paul Knott

Nieuwe pareltjes bij Suite, de herfst-wintercollectie 18/19

14 - September -2018

Ze is er weer! De nieuwe herfst- en wintercollectie bij Suite waarin je graag gezien wil worden. Authentiek design, met liefde, oog voor detail en vakmanschap ontworpen, zalige stoffen, trendy en tegelijk tijdloos. Handpicked uit de nieuwe collecties van Stephan Schneider, PS by Paul Smith, MM6, Hope, Tim Van Steenbergen en Jean Paul Knott.

Suite staat voor slow fashion en kan zich helemaal vinden in de woorden van Stella McCartney: “Geen gehol achter de laatste modetrends en fast fashion, maar een modewereld met respect voor arbeid en ethisch ondernemen.”

Benieuwd? Neem een kijkje in de collecties of kom langs in de winkel. Je geraakt er makkelijk met de fiets of het openbaar vervoer. Wie met de wagen komt, volgt de parkeerroute naar de Vrijdagsmarkt, op 5 minuutjes wandelen van Suite.

 

Stephan Schneider

30% korting bij aankoop van 2 stuks

28 - June -2018

Op zaterdag 30 juni gaan de solden officieel van start. Maar zolang hoeft u niet te wachten om al van een mooie korting te genieten op de zomercollecties, want Suite biedt nu al - 20% op 1 stuk en -30% bij aankoop van twee stuks. Verzeker uzelf nog voor de solden van een ruime keuze aan zachte prijzen.

Ter gelegenheid van de solden en de tweede Braderie Publique van 28 juni tot en met 1 juli is de winkel ook op zondag 1 juli geopend van 11u tot 18u30.